Magdalena Gdula - Catering Dietetyczny JakJesc.pl

Łukasz Dębski

Kurier Cateringu Dietetycznego JakJesc.pl

W Cateringu Dietetycznym JakJesc.pl pracuję od 2 lat. Poza pracą studiuję w Wyższej Szkole Oficerskiej we Wrocławiu. Z naszymi klientami spotykam się już od godziny 5 rano, ostatnie paczki dostarczam do godziny 10. Praca w cateringu nauczyła mnie lepiej planować swój dzień.

Każdego dnia staram się dostarczać nasze zestawy na czas.

W mojej pracy wymagana jest punktualność, wysoka kultura osobista i zaangażowanie. W przyszłości chciałbym rozwijać swoje umiejętności pracy w zespole i zajmować się logistyką. Najbardziej smakują mi potrawy kuchni włoskiej – bardzo lubię risotto oraz wszelkie makarony.

Magdalena Gdula - Catering Dietetyczny JakJesc.pl

Andrzej Śródecki

Kurier Cateringu Dietetycznego JakJesc.pl

W cateringu dietetycznym JakJesc.pl pracuję od maja.

Pracę zaczynam popołudniami - dostarczam nasze Zestawy wieczorem na dzień kolejny. Znam dobrze topografię Wrocławia, lubię swoją pracę. Nasi klienci doceniają moją pracę - z uśmiechem dziękują za dostawy.

W mojej pracy ważny jest kontakt i nastawienie do ludzi – uśmiechem i dobrym słowem można zdziałać cuda.

Poza praca interesują mnie podróże i sport. Prywatnie staram się dużo czytać, szczególnie lubię biografie i kryminały.

Magdalena Gdula - Catering Dietetyczny JakJesc.pl

Marcin Witkowski

Kurier Cateringu Dietetycznego JakJesc.pl

Pracuję w cateringu Dietetycznym JakJesc.pl dopiero od kilku miesięcy, ale już wiem, że to praca odpowiednia dla mnie. Pozwala mi na stały kontakt z ludźmi oraz nowe wyzwania.

Wcześniej pracowałem jako dostawca w dużej firmie spożywczej. W naszej firmie podoba mi się to, że mamy zgrany Zespół – zawsze się dogadamy z pozostałymi kurierami.

W pracy zaskoczyła mnie atmosfera – każdy od rana wie co do niego należy – działamy jak dobrze uzupełniająca się układanka – nie brakuje oczywiście sytuacji kryzysowych, które wyskakują nagle, ale staramy się na bieżąco reagować. W naszej firmie to ja odpowiadam za codzienne odbieranie warzyw i owoców od zaprzyjaźnionych dostawców z placu oraz hali targowej. Wszyscy już mnie znają i jako stali odbiorcy możemy liczyć na najlepsze produkty.

W kuchni nie wybrzydzam – lubię wszystko. Ostatnio na urodziny dostałem od całego Zespołu kurs u p. Tobiasza Hermana. Teraz w domu sam przygotowuję steki dla mojej dziewczyny